FLORIDAN KORONAVIRUS KIINTEISTÖKAUPPA UUTISET

FLORIDAN KORONAVIRUS KIINTEISTÖKAUPPA UUTISET 

KUINKA KORONAVIRUSPANDEMIA ETENEE FLORIDASSA

Koronaviruspandemia muuttaa maailmaa ja nyt on korkea aika miettiä, mitä tapahtuu asuntokaupalle Floridassa. 

Me olemme auttaneet Suomalaisia yli 25 vuotta muuttamaan tänne Floridan aurinkoon. Asiakkaamme ovat nauttineet talvet Floridan lämmössä, mutta nyt kaikki voi muuttua ja pitkäksi aikaa…

Uusien koronavirus ennusteiden mukaan ainakin osittaista sosiaalista eristystä tullaan jatkamaan 2022 vuoteen tai joidenkin ennusteiden mukaan jopa vuoteen 2025.  Kalifornia on juuri ilmoitanut, että suuret yleisötapahtumat kuten konsertit ja urheilutapahtumat tullaan lopettamaan ainakin 2020 vuodelta. 

Tämä kaikki tarkoittaa myös sitä, että Floridan loma-asuntojen omistajat eivät pääse lentämään tänne Floridaan pitkään aikaan… Jos asunnot ovat käyttämättä vuosia, niin se ei tarkoita, että kulut voisi jättää maksamatta.  Floridan asunnoissa on jatkuvia kuluja, jotka on pakko maksaa.  Suurimmat ovat: Kiinteistöverot ja yhtiövastikkeet.  Nämä kulut voivat olla noin 1,000 Euroa tai enemmän joka kuukausi.  Eli vaikka Floridan asuntoa ei käyttäisi, niin vuodessa menee yli 12,000 Euroa kuluihin. Jos näitä maksua jää maksamatta, niin verottajalla ja taloyhtiöllä on oikeus tehdä pakkohuutokauppa ja myydä asunto maksamattomista maksuista.

Asia mistä ei ole paljoa puhuttu ainakaan suomessa, mutta on täysin mahdollista, että loppuvuonna alkaa pakkomyyntien kierre, joka taas tarkoittaa asuntojen hintojen romahdusta.  USA:ssa on miljoonia asuntojen omistajia, jotka eivät ole pystyneet maksamaan asuntolainoja ja rahoittajat ovat antaneet heille mahdollisuuden olla maksamatta asuntolainoja joko 6 tai jopa 12 kuukautta.  Tämä ei tarkoita, että he saisivat maksut ilmaiseksi, vaan heidän pitää maksaa kerralla 6:n tai 12:sta kuukauden kulttua kaikki maksamattomat erät kerralla!!!  No selväähän on, että suurin osa ei pysty sellaiseen ja asunnon menevat pakkohuutokauppaan. Siitä voi taas alkaa 2008 vuoden kaltainen hintojen romahdus… on tietysti itsestään selvää, että asuntokauppa tulee hiljenemään ja on hiljentynyt jo.  Me teimme asuntokauppaa myös edellisen laman aikana ja tilanne näyttää nyt lähes samalta kuin 2008 ja jopa vielä pahemmalta.  2008 talouskriisin alkaessa useat myyjät eivät aluksi uskoneet mitä on tulossa ja kesti noin vuoden ennen, kuin Floridan asuntojen hinnat alkoivat romahtamaan. Ne laskivat aluksi noin 20% ja lopuksi yli 50%.  Hinnat eivät ole Floridassa vieläkään palautuneet 2007 hintoihin. Nyt tilanne on vielä pahempi, sillä talouskriisin lisäksi nyt on näkymätön virus, jonka todellisesta tuhosta kukaan ei vielä tiedä.  On mahdollista, että jyrkkä Floridan asuntojen hintojen lasku tulee jatkumaan useita vuosia.

FLORIDAN ASUNTOJEN HINTAPYYTÖJÄ ALENNETAAN KOVASTI…

FLORIDAN KORONAVIRUS KIINTEISTÖKAUPPA UUTISET

FLORIDAN KORONAVIRUS KIINTEISTÖKAUPPA UUTISET

 

UUSIA ASUNTOJA LISTATAAN MYYNTIIN NYT TODELLA PALJON JA HETI LASKETAAN PYYNTIHINTOJA…

 

ME OLEMME VARAUTUNEET TÄHÄN KAIKKEEN HYVIN

Me teemme asuntokauppaa koko ajan ja olemme järjestäneet kaikki niin, että voimme myydä Floridan loma-asuntoja, vaikka nykyiset omistajat eivät tule Suomesta henkilökohtaisesti kaupanpäätökseen Floridaan.  Kaupanpäätös juristimme hoitavat kaupat myyjien kanssa myös niin, että voivat lähettää kauppasumman Suomeen.  Tämä on erittäin tärkeätä, sillä esim. Wells Fargo Bank, jossa useilla ulkolaisilla on tilit ei suostu tekemään tilisiirtoa ulkomaille, jos tilinomistaja ei ole henkilökohtaisesti täällä tekemässä tilisiirtoa.  Se tarkoittaa sitä, että rahanne ovat täällä pankissa ehkä vuosia ennen, kun voitte turvallisesti lentää tänne tekemään henkilökohtaisen tilisiirron Suomeen.

 

KUINKA MYYMME ASUNTOJA KORONAVIRUKSEN AIKANA

Me olemme kouluttaneet kaikki kiinteistövälittäjämme tekemään asunnoista video esittelyt ja käytämme myös kaikkia uusia asunnon näyttötekniikoita, kuten FaceTime, WhatsApp ja Zoom, joilla voimme esitellä asuntoja ostajille aivain, kuin he olisivat itse asunnossa.  Myös meidän pääsivullamme www.homemaxrealtyinternational.com on virtual tour esittelyt kaikista yli 50,000:sta Floridan myytävästä asunnosta.  Vaikka Florida olisi pidempään ”kiinni”, niin Florida Kiinteistävälittäjien Yhdistys sai kiinteistövälittäjät tärkeiden yritysten listalla ja näin voimme tehdä asuntokauppaa koko koronaviruspandemian ajan ja näin olemme myös tehneet.  Meillä kauppa käy hyvin jatkuvasti.

 

ONKO NYT AIKA MYYDÄ FLORIDAN LOMA-ASUNTO

Nyt on ehkä parhain aika myydä Floridan loma-asunto, sillä USA:ssa asuntokauppa on tehnyt noin 10:n vuoden välein sukelluksia ja nyt viimeisestä on mennyt jo 12 vuotta.  Eli ilman koronaviruspandemiaa asuntojen hinnat olisivat muutenkin todennäköisesti alkaneet laskea.

Nyt kannattaa lopettaa mietiskelyt, olisiko nyt hyvä aika myydä vai ei.  Nyt on todella hyvä aika myydä Floridan asunto!

 

OTTAKAA YHTEYTTÄ JA AUTAMME TEITÄ MYYMÄÄN FLORIDAN ASUNTONNE

FLORIDAN KORONAVIRUS KIINTEISTÖKAUPPA UUTISET

PÄIVITTÄISET CDC KORONAVIRUS UUTISET

2019 Novel Coronavirus The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is closely monitoring an outbreak of respiratory illness caused by a novel (new) coronavirus first identified in Wuhan, Hubei Province, China.