MUUTTO VAKITUISESTI FLORIDAAN

MUUTTO VAKITUISESTI AMERIKKAAN

KUINKA OSTAA OMA YRITYS FLORIDASSA JA SAADA TYÖ- JA OLESKELULUPA?

OMA FIRMA AMERIKASSA

MUUTTO VAKITUISESTI FLORIDAAN

Useille Amerikkaan muutto on ollut unelma ja on tähän asti usein jäänyt unelmaksi.

Me olemme auttaneet ulkolaisia ostamaan Floridan asuntoja jo yli 20 vuotta ja nyt olemme aloittaneet auttamaan myös sellaisia, jotka haluavat muuttaa pysyvästi Amerikkaan ja tehdä täällä laillisesti töitä.

Nykyään on mahdollista ostaa oma edullinen yritys Floridasta ja saada E-2 työ- ja oleskelulupa.  E-2 viisumilla voi asua Amerikassa niin kauan, kun yrityksenne toimii ja pystyy elättämään teidät.  Meillä on useita yhteistyö asianajajia, jotka ovat erikoistuneet anomaan ulkolaisille E-2 työ- ja oleskelulupia.  Heidän suositus on, että yrityksen hinta olisi vähintään noin $80,000, että se täyttäisi E-2 viisumin saantiehdot.  E-2 viisumi ei velvoita asumaan USA:ssa yli puolta vuotta, kuten Green Card.  Linkki E2 viisumi ehtoihin.

Kun haluatte muuttaa pysyvästi Floridaan, teidän tulee vain ostaa E-2 ehtojen mukainen yritys ja sitten oleskelulupiin erikoistunut asianajaja voi anoa teille E-2 oleskelulupaa.

MUUTTO VAKITUISESTI AMERIKKAAN

MUUTTOPROSESSI 

Kuinka ostaa yritys Floridasta ja anoa E-2 viisumi 

1. 

Alkuneuvottelu Home Max Realty International:in Business Brokerin kanssa. 

Voitte soittaa toimistomme numeroon 1-561-540-8122 tai WhatsApp +1-561-586-1268 ja kerromme minkä tyyppisiä ja hintaisia yrityksiä on saatavilla. Voitte täyttää myös alla ovan yhteydenotto kaavakkeen.  

2. 

Yrityksen valinta 

Kun olemme saaneet kriteerinne, niin lähetämme esimerkki listan saatavilla olevista yrityksistä.  Niistä teidän tulisi valita mieluiset yritystyypit ja hintaluokka, joka teille soveltuu.  

3. 

Toimeksiantosopimus 

Kun olemme löytäneet teille sopivan yritystyypin ja hintaluokan lähetämme teille electronisen toimeksiantosopimuksen ja voimme aloittaa yrityksen ostoprosessin. 

4. 

Saativilla olevat yritykset 

Kun toimeksiantosopimus on allekirjotiettu ja käsittelymaksu on maksettu lähetämme teille vain kriteerienne mukaisia yrityksiä, joista teidän tulee valita yritys, jonka haluatte ostaa.

5. 

Lisätietoja yrityksestä 

Jos teillä on lisäkysymyksiä yrtyksestä, niin lähettäkää meille kysymykset ja selvitämme vastaukset myyjältä.  

6. 

Hintaneuvottelu 

Aloitamme hinta- ja kauppaehtoneuvottelut myyjän kanssa.  Kun saamme kaikki neuvoteltua teemme electroniset kauppakirjadokumentit ja lähetämme allekirjoitettaviksi. 

7. 

Tarjousken hyväksyntä 

Kun myyjä on hyväksynyt tarjouksen lähetämme teille myyjän allekirjoittaman kauppakirjan.  Sen jälkeen Title Company (Kaupanvahvistus Yritys) selvittää mahdolliset kiinnitykset ja aloittaa lopullisten omistuksen siirtodokumenttien valmistuksen. 

8. 

Käsiraha 

Käsiraha on yleensä 20% ja se tulee lähettää Title Company:n asiakasvarojen tilille.  Kun Title Company on saanut käsirahan he lähettävät todistuksen, että heillä on käsiraha odottamassa kaupan päätöstä.  

9. 

Kaupan päätös

Title Company lähettää lopulliset kaupan päätös dokumentit myyjälle ja ostajalle.  Kun loppumaksu on lähetetty Title Compan:yyn, niin kauppa on selvä ja omistus siirtyy uudelle omistajalle. 

10. 

E-2 Viisumianomus 

Kun kauppa on päätetty annamme teille listan paikallisista oleskelulupiin erikoistuneita asianajajista.  Asianajaja kerää tarvittavat dokumentit ja maksut E-2 visa hakemusta varten ja lähettää US Immigration Servise:lle.  Kun hakemuksenne on hyväksytty, niin perheenne voi laillisesti asua ja työskennellä uudessa Floridan yrityksessänne.

OMA FIRMA AMERIKASSA

Me olemme erikoistuneet myymään Floridassa edullisia yrityksiä, jotka ovat E-2 ehtojen mukaisia.  Alla esimerkkejä myytävistä yrityksistä.  Nämä ovat vain esimerkkejä.  Meiltä löytyy yli 1,000 myynnissä olevaa edullista yritystä.

.

Sure South Florida weather is amazing! Yes we have beaches, beauty, culture, style, shopping, yachting, great hotels, restaurants, nightclubs, marinas, golf courses and yes, the country’s most sought after real estate!.. Check all the listings...
Advanced search result
Advanced Search
Sale Price Range
Location of Property
Training Available
Days on Market
City
All cities
Aventura
Bal Harbour
Bay Harbor Islands
Boca Raton
Boynton Beach
Brickell
Coconut Creek
Coconut Grove
Cooper City
Coral Gables
Coral Springs
Cutler Bay
Dania Beach
Davie
Deerfield Beach
Delray Beach
Doral
Fisher Island
Fort Lauderdale
Hallandale
Hialeah
Hialeah Gardens
Hillsboro Beach
Hollywood
Homestead
Key Biscayne
Lauderdale Lakes
Lauderhill
Margate
Miami
Miami Beach
Miami Gardens
Miami Lakes
Miami Shores
Miramar
North Bay Village
North Lauderdale
North Miami
North Miami Beach
Oakland Park
Palm Beach
Palmetto Bay
Pembroke Pines
Pinecrest
Plantation
Pompano Beach
Riviera Beach
Sunny Isles Beach
Sunrise
Surfside
Tamarac
West Palm Beach
Weston
Zip Code
Parking Number
Year Built
Short Sale
Tax Year